Mădălina Manoilă agent imobiliar RE/MAX Optimus
Mă găsești și aici
Mădălina Manoilă

Mădălina Manoilă

În relaţia cu clienţii mei pun la dispoziţie 15 ani de experienţă în domeniul imobiliar şi împreună cu echipa RE/MAX Optimus îţi oferim toată gama de servicii de care ai nevoie atunci când treci printr-o tranzacţie imobiliară.

Contactează-mă
Amazing professional! Nu aș fi putut găsi pe cineva mai dedicat, mai eficient și mai răbdator decât Mădălina!
De fiecare dată când am avut nevoie de un imobil (de 3 ori in ultimul an), fie că a fost vorba despre un imobil pentru un birou sau pentru MagicHOME, un imobil de închiriat sau de cumparat... de fiecare dată Mădălina a fost cea care a ascultat, a înteles și a venit cu soluții la care nici măcar nu speram. Întotdeauna.
Vlad Voiculescu
cofondator PLUS Romania si cofondator MagiCamp
Vlad Voiculescu
Mădălina și experiența ei profesională, capacitatea ei de a asculta și a întelege nevoile noastre au fost decisive in alegerea și închirierea sediului organizației noastre.
Abordarea ei a fost foarte profesionistă înca de la început, atât prin efortul făcut pentru a întelege ceea ce căutam, cât și prin efortul ulterior de a ne face propuneri adecvate, care ne-au permis rapid să identificăm varianta ideală. Mădălina a fost de mare ajutor și în perioada negocierii contractului de închiriere, în identificarea de soluții benefice atât nouă, cât și proprietarului.
O recomand cu caldură pe Madalina și compania pentru care lucrează tuturor acelora care caută seriozitate, profesionalism, empatie pentru nevoile clientului și eficiență în acțiune.
Dacian Cioloș
președinte PLUS Romania
Dacian Cioloș
Madalina Manoila este un senior al consultantei in imobiliare, un adevarat ambasador RE/MAX si un expert de top capabil sa serviseze cele mai complexe nevoi ale clientilor cu maxim profesionalism.
Aflata intr-o permanenta ascensiune in cariera, cu un interes permanent spre profesionalizare prin educatie, Madalina este un adevarat lider - un model de urmat pentru toti agentii din retea.
Sunt incantat si onorat sa avem un astfel de performer in reteaua RE/MAX Romania!
Razvan Cuc
Presedinte RE/MAX Romania
Razvan Cuc
Lucrez impreuna cu Madalina Manoila de mai bine de 9 ani si in tot acest timp am ajuns sa o cunosc, sa o respect si sa o apreciez pentru cine este ea ca om si ca profesionist. O persoana integra, proactiva, mereu interesata de a invata lucruri noi si a se perfectiona, astfel incat de fiecare data sa isi multumeasca clientii oferindu-le servicii de cea mai inalta clasa. Sunt mandra ca facem parte din acelasi birou si ma bucur sa o am alaturi si sa o pot recomanda clientilor nostri.
Mădălina Vasile
Broker Owner RE/MAX Properties
Mădălina Vasile
Pe Madalina Manoila am cunoscut-o pentru prima data la un apartament pe care-l avea la vanzare in anul 2011, situat in Bulevardul Unirii. Asa am inteles ce inseamna sa ai apartamente in exclusivitate si sa faci colaborare cu alt agent.
Mi-a ramas in memorie increderea si priceperea ei in vanzarea acelui apartament.
Chiar daca nu aveam mare interes la inceput, dupa cum prezenta si argumenta proprietatea, mi-am dat seama ca, daca nu cumparam acel apartament, pe agent l-as fi angajat cu siguranta la urmatoarea tranzactie.
O recomand pe Madalina Manoila din toata inima. Este un agent foarte bun si dedicat profesiei sale, un sprijin de nadejde intotdeuna si pe termen lung.
Cristi Matache
Agent Imobiliar RE/MAX Properties
Cristi Matache
Aveam sentimentul ca o stiu din "tineretea" RE/MAX-ului. Ii alaturasem atributele unei femei dure. Nu simteam ca avem "chimia" necesara unei colaborari si nicidecum a unei prietenii. Eu stiindu-ma un comunicator extrovertit, fara economie de cuvinte, zambete si pozitivism. Intr-o prima faza am avut cateva schimburi de oferte.
Mi-a castigat increderea imediat, am simtit ca am alaturi un excelent profesionist, informat, corect. S-a instaurat in aria profesionala drept un reper. Si a ramas. Foarte usor si natural s-au topit primele impresii de duritate si raceala. Intre doua oferte s-au strecurat povestile caselor mediteraneene, a retetelor sanatoase, am descoperit un om cald si glumet, cu multe vise si multa sensibilitate care i se intrezaresc in ochii ei arieni.
Mi-e draga Madalina Manoila astazi, este pe podiumul colaboratorilor si asa cum ii spun des in gluma, este "sora mea mai mare
Anda Caraibot
Agent Imobiliar non RE/MAX
Anda Caraibot
I have known Madalina Manoila since 2014 and has witnessed her grow her business with passion and direction, always seeking knowledge, training and the desire to improve.
She is clearly a high class professional, a very proud and successful real estate agent, takes her career extremely seriously, completely committed to her customers, and would be a great asset to anyone looking to sell or buy a property
Gil Li-ran
Real Estate Trainer and Coach - RE/MAX Israel
Gil Li-ran
Din punct de vedere profesional sunt pur si simplu uimit de puterea de munca de cum isi incurajeaza echipa de faptul ca gaseste solutiile cele mai bune pentru clientii ei. Sub indrumarile ei colegii din propriul birou au rezultate mai mari ca 90% din restul colegilor Remax. Este extraordinar sa o vezi la munca. Anii si experienta
isi spun cuvantul in cazul Madalinei Manoila, are un stil de munca propriu si este o persoana care face ce spune si promite doar lucruri realizabile, tangibile. Am vazut cum reactioneaza la provocari este fascinant ca are energia necesara sa treaca foarte repede peste greutatile meseriei. Aceasta meserie in care foarte putini reusesc sa fie cu adevarat de invidiat i se potriveste ca o manusa. Este o adevarata profesionista care nu conteneste sa isi imbunatateasca cunostintele participand la toate seminariile din domeniu. Este o persoana care impartaseste din cunostinte, este o doamna care nu ezita sa le sara in ajutor colegilor.
Intr-un cuvant,un exemplu pentru mine!
Radu Pasca
Agent Imobiliar Mr. Exclusivitate
Radu Pasca
Madalina Manoila is an outstanding real estate agent. I highly recommend her for her experience, good advice and judgement, and hard work on behalf of her clients.
Leslie Hawke
Cofondator Asociatia OvidiuRo
Leslie Hawke
Aveam scos, de vreo 6 luni, la vanzare un apartament. Greu vandabil, dupa spusele mai multor agenti cu care am colaborat. Am avut norocul, sansa si oportunitatea de a o cunoaste si lucra cu dna. Madalina Manoila. Dna Madalina Manoila, mi-a fost recomandata de un bun prieten, foarte multumit fiind de lucrul cu ea.
Increderea, optimismul si profesionalismul Madalinei, mi-au redat speranta ca vanzarea se va realiza. Si bineinteles, dupa aproximativ 3 luni de munca sustinuta, fotografii profesionale, prezentarea scrisa a apartamentului, promovarea pe toate caile specifice domeniului, vizionari repetate indiferent de zi, ora sau vreme, seriozitatea fata de proprietatea pusa in vanzare si fata de mine personal, au facut ca eforturile ei sa se materializeze, iar eu sa fiu fericita beneficiara a unei tranzactii reusite. Daca va doriti un agent imobiliar, cu o tinuta profesionala impecabila nu ezitati sa colaborati cu dna Madalina Manoila. O recomand si o sustin, cu toata increderea si respectul pe Madalina.
Camelia Maghiar
CM
A fost o placere sa lucrez cu Madalina Manoila in a gasi cea mai buna solutie imobiliara pentru organizatia din care fac parte. Madalina este o foarte buna profesionista, extrem de disponibila, cunoaste foarte bine piata imobiliara si are intotdeauna raspunsuri la orice intrebari. Recomand cu caldura colaborarea cu Madalina Manoila pentru oricine cauta servicii de calitate si profesioniste.
Alin Cristian Mituta
Co-fondator/Director Executiv la Platforma România 100
Alin Cristian Mituta