Mădălina Manoilă agent imobiliar RE/MAX Optimus
Mă găsești și aici
Mădălina Manoilă

Mădălina Manoilă

În relaţia cu clienţii mei pun la dispoziţie 15 ani de experienţă în domeniul imobiliar şi împreună cu echipa RE/MAX Optimus îţi oferim toată gama de servicii de care ai nevoie atunci când treci printr-o tranzacţie imobiliară.

Contactează-mă
La Optimus Imobiliare, știm şi vrem să facem mai mult decât o simplă vânzare. Mixul nostru de specialiști în imobiliare, construcții și comunicare este ceea ce ne face cea mai avansată soluție din piață.

Fie că ne propunem să vindem un penthouse, o casă istorică sau o fabrică, ne vom adapta resursele pentru a ajunge la clientul potrivit.

Echipa noastră de agenţi lucrează îndeaproape cu specialiști care folosesc cele mai noi tehnologii și soluții constructive, instalații, electrice, automatizări, energii regenerabile, sustenabilitate și nu numai. Scopul fiecărui proiect în care ne implicăm este să îi aducem un plus optim de valoare adăugată, în funcție de condițiile pieței.

Mădălina Manoilă agent imobiliar RE/MAX Optimus
Primim fiecare client ca pe o oportunitate de a crea împreună o poveste de succes. Un proiect dus la potențialul lui optim poate deveni unul de referință, demn să fie promovat prin CaseBune.ro. Platforma noastră parteneră, fondată de George Buhnici, este liderul pieței media în domeniul construcțiilor cu peste 2 milioane de accesări lunare.

Integrăm fiecare agent nou care ni se asociază ca partener de vânzări, cu sau fără experienţă, într-un mod activ şi creativ. Toţi agenţii noştri au posibilitatea să înveţe din practică, ieşind pe teren cu colegi agenţi care au experienţă în tranzacţionare.

Mai mult de atât, toţi agenţii noştri pot învăţa şi de la echipele de specialişti cu care noi colaborăm. Pot merge în şantiere, în proiectele în derulare, pot petrece timp cu partenerii noştri de la casebune.ro pentru a deprinde abilităţi de comunicare şi prezentare video.

Ce poveste valoroasă putem spune împreună?